Аргентинський спортивний канал TyC Sports повідомив про те, що Дієго Марадона залишив заповіт, в якому просив забальзамувати його тіло.

Відомий на весь світ легендарний футболіст помер у середу у віці 60 років. Церемонія прощання пройде в офіційній резиденції президента Аргентини-палаці Каса Росада.

Читайте Знай в Google News!

Протягом 48 годин попрощатися з Марадоною прийдуть близько мільйона чоловік. У зв'язку з його смертю в країні оголошено триденну жалобу. Дієго помер у власному будинку, вранці 25 листопада, від серцевого нападу. Лікарі намагалися його реанімувати, але було вже занадто пізно.

Чемпіон світу (1986 рік) в останні дні не залишав столиці Аргентини, проходячи відновлення після операції на головному мозку. При надходженні сигналу про проблеми Марадони з серцем, до його будинку прибули відразу чотири машини швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ведучий TyC Sports при оголошенні про смерть футболіста не зумів стримати сліз у прямому ефірі. "Ми ставилися до нього, як до головного героя фільму, який обов'язково виживає до самого кінця картини. І в цей момент ми змушені приєднатися до численних джерел і підтвердити... ні, я не можу продовжувати", — розповів вони.

Зовсім недавно, 30 жовтня, Марадона відзначив свій 60-річний ювілей. Останнім часом кілька разів з'являлися чутки про його відхід з життя, проте він особисто спростовував їх і дорікав своїх родичів в тому, що ті нібито чекають його смерті, щоб отримати спадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона.

Як повідомляв "Знай.ua", у США замість Марадони "поховали" Мадонну: "Ми будемо за тобою сумувати"

Знай.ua писав, геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді.