На тренувальній базі італійського професійного футбольного клубу "Рома" з Риму було знайдено 20 снарядів часів Другої світової війни.

Про це йдеться в заяві клубу в соціальній мережі Twitter.

Читайте Знай в Google News!

"Спасибі команді саперів італійської армії, яка успішно вилучила снаряди часів Другої світової війни з нашої бази в Тригорії", - написано там. Самі ж снаряди, за інформацією видання Football-Italia, виявлені під час будівництва нових полів, розташовуючись прямо по центру тренувальної бази.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При цьому, "Рома" не зупиняла тренування через небезпечну знахідку, адже перша команда займалася абсолютно в іншій частині бази.

"Рома" була заснована в 1927 році в результаті об'єднання трьох римських команд: ФК "Роман", "Альба-Аудаче" і "Фортітудо-про Рома". Вона відома по золотисто-жовтим і пурпурно-червоним кольорам, а домашні матчі проводяться на "Стадіо Олімпіко", який вміщує більше 72 тисяч глядачів. Вони зустрічалися в Лізі чемпіонів з "Динамо". Однак через те, що один з уболівальників розбив лоб головному судді, матч був перенесений, а незабаром римському клубу зарахували технічну поразку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поєдинок Майк Тасон-Рой Джонс: у Лос-Анджелесі легенди боксу знову били один одному обличчя. За цей бій Майк отримає 10 мільйонів зелених, а Рой - 3 млн.також обидва спортсмени отримають відсотки від продажу платних трансляцій.

Як повідомляв "Знай.ua", "Гоняющий лисого" Дзюба повернув собі капітанську пов'язку перед матчем: заграв після скандалу.

Знай.ua писав, територію кладовища огородила поліція, фанатів не пустили попрощатися: як проходили похорони Дієго Марадони.