Аліна Буяльська, дружина півзахисника українського футбольного клубу “Динамо” Віталія Буяльського, не соромиться підіймати пікантні, скандальні і суперечливі теми у своїх соціальних мережах. Цього разу вона торкнулася теми хірургічної зміни зовнішності.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” дівчина виклала дуже еротичне фото. Аліна позує лише у комплекті спідньої білизни - тілесного кольору набір вигідно підкреслює всі деталі фігури. Волосся розпущене і акуратно вкладене, губи напіввідкриті, погляд прямий.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Такою грайливою фотографією дівчина проілюструвала власні роздуми про пластичні операції і жіночу красу. Жінка відверто зізналася, що вона збільшила собі губи, а також зробила операцію по збільшенню грудей. За її словами, вони і так були маленькими, а після пологів стали ще меншими.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Якщо ви приймаєте себе, у вас немає потреби щось змінити в своїй зовнішності, вас все в собі влаштовує - це ж чудово. Але я не бачу нічого поганого в тому, щоб ставати краще, в першу чергу ДЛЯ СЕБЕ. І мова зараз зовсім не про комплекси, а про внутрішнє самовідчуття", - ділиться своєю позицією Буяльська.

Наприкінці своїх роздумів жінки закликала інших жінок любити себе і ставитися до свого тіла з любов'ю: “Можна довго розмірковувати на цю тему, але я хочу донести до вас всього одну думку: це ваше життя і ваше тіло, і ви маєте право робити з ним ВСЕ, що ВИ захочете! Тільки найголовніше - знайти хороших фахівців, яким ви довіритесь. Обговорювати і засуджувати вас будуть в будь-якому випадку - зробили ви губи чи ні, це життя. Але тільки вам вирішувати, чи подобається вам ваше відображення в дзеркалі або ви знаєте, що можете бути краще”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дружина футболіста "Динамо" розставила ноги та похвалилася своїми пишними булочками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Куди дивиться чоловік? Дружина гравця Динамо вразила фото в бікіні.

Також Знай.ua писав, Спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото.