Дружина півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Віталія Буяльського, Аліна, продовжує балувати своїх шанувальників відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Так, на цей раз Аліна розмістила не менш відверті знімки. На них дівчина сфотографувала себе вдома в дзеркалі. Також вона зображена в різних позах, але в одному вбранні, а саме в білому боді, який не приховує її пишних форм, чим вона й скористалася. Її темне та пряме волосся розпущене, а на руці знаходиться резинка.

Аліна Буяльська, Instagram

Аліна Буяльська, Instagram

"Літо скоро🤪 А ви готові?-я ні🤨", - підписала знімки дружина футболіста "Динамо".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аліна Буяльська, скріншот Instagram

У свою чергу, фанати поспішили захопитися її підтягнутою фігурою та підтримати у підготовці до літа.

"Я теж не готова!!! Але дивлячись на зиму та літа може не бути🤣😉", "🔥🔥🔥🔥", "Аліночка, ми готуємося з тобою🙌😍😘", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесії.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.