Василь Ломаченко заявив, що готовий битися з Девіном Хейні.

32-річний український боксер Василь Ломаченко дав перше інтерв'ю після бою з Лопесом, в якому він втратив свої титули. Як відомо, Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. За результатами поєдинку судді одноголосно віддали перемогу 23-річному американцю Теофімо Лопесу.

В інтерв'ю LOMUS official Василь Ломаченко дав відповіді на питання про бокс, життя та майбутнє.

Зокрема, боксер заговорив про можливість проведення бою проти Девіна Хейні.

Ломаченко сказав, що готовий вийти на ринг проти будь-якого суперника і не проти побитись з Хейні. Він зазначив, що боксери знаходяться на різних майданчиках, однак у разі, якщо бій буде організовано - він готовий поборотися.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я сумніваюся, що у нас вийде організувати цей бій, але я не проти. Я і не проти з останніми побоксувати. Я готовий зі всіма. Вся проблема в тому, що ми знаходимося на різних платформах, на різних майданчиках. Хейні на DAZN з Хірном, ми - на ESPN з Бобом Арумом. Якщо у них вдасться організувати цей бій, то я не проти", - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли руські попи?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після бою з Лопесом наплював на рішення суддів від безвиході.

Також Знай.ua писав, Усик і Ломаченко увірвалися до списку найкращих боксерів сучасності