У ніч на 18 жовтня 2020 року на арені MGM Grand в Лас-Вегасі відбувся довгоочікуваний поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Переможцем став 23 — річний володар титулу за версією IBF, а тепер-абсолютний чемпіон за всіма чотирма основними (WBC, WBA, WBO і IBF).

Читайте Знай в Google News!

За підсумками 12 раундів перемогу було віддано американському боксеру Теофімо Лопесу: 116-112, 119-109 і 117-111. Звичайно, багато шанувальників Василя прийняли его програш як особисту трагедію, проте на просторах мережі знайшлися і ті, хто вирішив посміятися над українським ексчемпіоном.

Так, журналіст Денис Казанський пригадав Васлію Ломаченко співпрацю з "московськими попами".

Публікація Дениса Казанського, скріншот: Twitter
Публікація Дениса Казанського, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментар користувача, скріншот: Twitter
Коментар користувача, скріншот: Twitter

Також українці активно діляться критикою під відео з "прес-конференції після бою": "Лома після сьомого раунду згадав, що він не на рибалці. І почав боксувати, але вже було пізно..."; "Перший не пройшов, сподіваюся Усик здолає, але там вже реальна небезпека, не татків синочок 23 років, там важко буде".

Коментарі користувачів, скріншот: YouTube
Коментарі користувачів, скріншот: YouTube

Василь втратив свої пояси WBA Super, WBC Franchise і WBO. Лопес став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. Нагадаємо, що в контракті на бій не було прописало опції про реванш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко після бою з Лопесом наплював на рішення суддів від безвиході.

Як повідомляв Знай.uа, зірка збірної України розкрив головний секрет перемоги над Іспанією.

Знай.uа писав, як би не довелося вибачатися перед мусульманами: Роналду дивно підтримав Нурмагомедова.