Артем Мілевський повернувся до України, щоб очолити футбольний клуб "Минай" в якості тренера. Це стало приводом запитати у спортсмена, чи не хоче він очолити вже й країну. Також "Міля" прокоментував і давній жарт Зеленського щодо нього і розповів про стосунки з главою держави.

Про це поговорили з атлетом у "Футбольному форматі".

"Хотів би я бути президентом? Я? Ні", - запевняє Мілевський.

Не погоджується навіть на однойменну посаду й у більш звичній сфері.

"Стати президентом футбольного клубу? Теж, напевно, ні. Це треба багато грошей, як у Ігоря Суркіса", - сказав спортсмен.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Легендарний колишній гравець київського "Динамо" Артем Мілевський завойовував славу не тільки і не стільки досягненнями на полі, скільки ексцентричною звичкою добряче "відпочивати" між матчами. Саме це у свій часі висміяли у скетчі за участі теперішнього президента України Володимира Зеленського.

"Багато хто до цих пір надсилає мені ці ролики. Я радий за цю людину. У нього була своя команда, вони виступали і пародіювали. Все в житті буває. Коли Володимир Зеленський став президентом України, це було цікаво. Я підписаний на нього в Instagram, стежу за ним і завжди потисну руку, якщо він мене пам'ятає ще", — каже про старий жарт Мілевський.


Нагадаємо, що збірна України дізналася трьох з чотирьох суперників у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що у Бресті (Білорусь) в спортивному комплексі "Вікторія" відбулося вшанування чемпіонів Білорусі з футболу, а саме футбольного клубу "Динамо" і його зірки Артема Мілевського.