Український боксер і колишній чоловік тренера "Зважених та щасливих" Марини Боржемської В'ячеслав Узєлков вирішив поділитися своїми думками про зраду, але отримав зовсім не співчуття, на яке розраховував.

Він опублікував пост з картинкою з інтернету, де сидить чоловік, а йому в спину хтось встромив кілька ножів і доповнена цитатою: "Удари в спину частіше наносять ті, кого захищаєш грудьми"

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

На слові захищаєш він відзначив батька Марини Владислава Боржемського.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ця фото, дуже пасує до моєї життєвої ситуації. Як кажуть, вчись на чужих помилках, але ми вчимось на своїх. І я не вважаю це помилкою, але вважаю це життєвим уроком. І які у мене в житті не були перепони, я завжди йду далі. Зустрінемось у майбутньому", - написав він.

Шанувальники суперечливо відреагували на пост. Були ті, хто став на бік спортсмена, але їх було мало. В основному українців шокували коментарі і реакції самого Узелкова, який легко обзивав жінок нікчемами і посилав до біса.

"вам просто не пощастило", "що за ниття?, будьте чоловіком", "Ха такий гарний пост, а такі ганебні грубі відповіді!!!Мужиком потрібно бути, а не вихованим мужичарою!!!У Вас зростанні дівчинка і Я впевнена щоб їй так хоч хтось відповідей ви б, чи б його загнобили б", "Хамство не лікувається, це вирок", " Нічого собі відповів!!! А вас все рахували еталоном чоловіки! Уявляю як ви з Мариною жили.......Ви не гідні її! Навчіться спілкуватися з жінками і адекватно сприймати критику", " ти що в край * * анулся?Угаманись", "відпустіть ситуацію, нічого вже не зміниться, вам потрібно далі жити і вірити в краще, щиро вам цього бажаю", - пишуть коментатори.

На перший коментар про те, що потрібно бути чоловіком і не нити вузликів відреагував різко і з образами.

"А хто ти така, щоб так писати? Ти нікчема і надсилай свої смс для тої курви. Мене не чипай. І йди до дідька, шмата", - написав Узєлков.

Така відповідь навела в шок українок і вони вже в коментарях під його випадом висловили свою думку про таку поведінку чоловіка, який почав ображати жінку.

"ну вона ж просто висловила свою думку, навіщо ображати?", "ого, яке відношення до жінок", "оце мужик об обізвав, міг би, то і вдаривши Бі, красава", " Вона просто висказала свою думку і нічного поганого вона там не написала)) Чому Ви так?", "кспец, це таке спілкування у вас з жінкою? Уявляю яке було з дружиною", " не розумію, чому Марина так довго терпіла цього мудака! Але добре, що знайшла в собі сили втекти зрештою! Не звертайте уваги!", "Таке враження, шо ви бухаєте", "бухий може", " справжній чоловік🤦 🏼 ♀️", - пишуть шоковані українці

У Stories він продовжив постити картинку про зраду і говорити, як він зненавидів колишню дружину після розлучення.

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" вузликів розкаявся після розлучення і став творити добро.

Як повідомляв Знай.uа, Узєлков показав себе в 19 років, ось в якого красеня закохалася Боржемська.

Також Знай.uа писав, що Боржемська згадала знущання Узєлкова до розлучення.