Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася запальним танцем. На відео дівчина танцює разом зі своїм хлопцем.

Спортсменка виклала відео у сторіз у соціальній мережі “Інстаграм”, хоча відео було знято для ТікТок-акаунту її коханого.

На записі закохані починають рух далеко від камери, практично під стіною. Спочатку вони роблять рухи руками і стегнами у боки, а потім кумедними маленькими стрибками наближаються до камери. Видно, що парі добре разом, вони посміхаються і розслаблені.

Світоліна у 2020 році стала особливо цікавитися стрімко набираючої популярності соціальною мережею "ТікТок". Схоже, підхід до створення контенту у цій екосистемі й справді до вподоби дівчині — там дуже цінують веселі танцювальні ролики, які сподобалися характеру Еліни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Еліна Світоліна - молода українська тенісистка, яка нині посідає в рейтингу найсильніших тенісисток світу 5 місце. Вона зустрічається з Гаель Монфісом, тенісистом з Франції, який свого часу був на 6 місці серед усіх ракеток світу. Пара доволі давно виходить разом на публіку, відвідують різноманітні світські заходи; одного разу навіть дали коротке інтерв'ю Катерині Осадчій для програми “Світське життя”.

Нагадаємо, Світоліна втекла на край світу і вип'ятила пружні форми - "Ти щось".

Як повідомляв Знай.uа, рецепти з місячною ходою і танці в купальнику: що постить Світоліна, освоюючи Tik Tok.

Знай.uа писав, харківська тенісистка взяла "золото" на турнірі в Польщі, друга Світоліна.