Один з учасників "Холостячки", який претендував на стосунки і любов Ксенії Мішиної ігор Бабко вирішив поділитися ключами мужності. Він їх впізнав від ТБ-психолога Андрія Жельветро, який був експертом на пост-шоу " Холостячка".

"Тваринний початок в нас: агресивність, сексуальність і его. Агресивність для завоювання і оборони своїх "територій" або майна, своєї жінки. Прояв сексуальності - "я хочу цю жінку" і всіляко транслюю це в адекватному вираженні", - пише Ігор.

Его важливо, воно визначає, чого він хоче в першу чергу. Бабко зазначає, що для нього в першу чергу важливо його місце під сонечком, а потім вже все інше.

"Здатність впливати і змінювати зовнішнє середовище. Як в будь - якій справі, так і з жінкою, здатність впливати як на інших людей, так і на все навколишнє середовище-найголовніший і до речі дуже притягує навик в чоловікові. Упевнений саме це мають на увазі жінки, коли говорять «сильний чоловік", - говорить він про другий ключ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, претендент на серце Холостячки Мішиної дав пораду, що дарувати чоловікові.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" святкує особливу дату.

Також Знай.uа писав, що Льоша з "Холостячки" розповів у пост-шоу, як пережив відмову Мішиної.