Відома блогерка, яка стала відома як ведуча "Орла і решки" Настя Івлєєва стала гостею передачі "що було далі". Її друга поява викликала гнів і обурення глядачів передачі.

Шанувальники шоу обурилися тим, як поводилася в ефірі. Вони відзначили, що вона не розуміла жартів, постійно ображалася, поводилася як мега-зірка і була занадто грубою.

Вона грубила ведучим і коли над нею жартували, вона реагувала так, ніби не має сама до гумору ніякого відношення.

" а ти взагалі хто такий? Що тут робиш? Ну пожартуй, може, тоді хто-небудь запам'ятає твоє ім'я", - заявила артистка у відповідь на черговий підкол Макарова.

Коли гумористи жартували над Івлєєвої, вона здавалася сильно зачепленою. "Я думала, ми з вами будемо в одній команді, а ви знову наді мною знущаєтеся", — скаржилася ведуча.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фанати шоу прийшли в лють від такої" зоряної " поведінки Івлєєвої. І залишили чимало негативних коментарів, де називали її токсичною ображенкою і п*сей-королевою.

"Настя вважає, що може ображати Іллю як їй заманеться тому що він менш відомий,ніж інші? Ось це блять пріоритети, Настя, не псуй шоу, не приходь більше ніколи", "частина з Івлєєвої: хотілося б сміятися, а не відчувати сором", "Івлєву просто дизінтегрували на атоми", "Івлєєвої б до психолога сходити, з самооцінкою попрацювати. Токсична ображенка"," зайвий раз переконалася, що не дарма відписалася від Івлєєвої два роки тому"," Олег молодець, Олег дружити, Настюха душніла", "хто небудь скажіть Івлєєвої, що образ" скривдженої пісі-королеви" канає тільки на її Шоу", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Як повідомляв Знай.uа, відома ведуча "Орла і решки" Івлєєва подоїла осла.

Також Знай.uа писав, що заміжня ведуча "Орла і Решки" Івлєєва вразила визнанням.