Модель і телеведуча Валерія Крук розповіла, як рятується від похмілля.

Багато людей знають Валерію Крук під псевдонімом "Кульбаба", яка веде проєкт "Людина зі шрамом", а також є моделлю, бодібілдером і навіть співачкою. Зірка не соромиться свого тіла і часто знімається для чоловічих журналів.

В Instagram Кульбаба зібрала 262-тисячну армію шанувальників, яких не втомлюється тішити постами з фото та відео, тренуваннями та порадами.

Наприкінці 2020-го зірка не стала підбивати підсумки непростого року, натомість поділилась з підписниками власним рецептом від похмілля.

"Напишу я краще свій обіцяний авторський рецепт від похмілля! Вам це точно буде корисніше, ніж всі ці підсумки", - зазначила Кульбаба.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Валерія проілюструвала свій рецепт гарячим фото, на якому постала у короткій червоній сукні з глибоким декольте, такого ж кольору босоніжках та з пляшкою вина в руці. Вона позувала перед камерою на балконі, високо задерши одну ногу та здійнявши догори руку з татуюванням.

"Перед вечіркою: 2 капсули ентеросгель, 2 таблетки янтарної кислоти.
Під час вечірки: 2 капсули ентеросгель 2 таблетки янтарної кислоти
Після вечірки: ⠀ 2 капсули ентеросгель 2 таблетки янтарної кислоти ⠀ І перед сном: 1-2 таблетки фенибут! ⠀

Якщо п'ємо трохи, гуляємо не сильно: можемо скоротити до однієї таблетки всього, але краще не треба! Пийте по 2! І будьте здорові!", - поділилась рецептом від похмілля Валерія Крук.

Нагадаємо, Кульбабу Валерію Крук застукали без спідньої білизни

Як повідомляв портал Знай.ua, українську ведучу Кульбабу облили кислотою

Також Знай.ua писав, , Валерія Крук поділилася секретами, як зберегти форму під час тривалого відпочинку