Українська співачка Тіна Кароль і молдавсько-український музикант Дан Балан демонструють свої почуття не лише тоді, коли на них дивляться телевізійні камери: у мережу злили відео з бекстейджу, на якому знаменитості виявляють явну приязнь один до одного.

Проєкт “Голос країни” дарує українцям не лише нові імена талановитих співаків, але й величезну кількість пліток про зірок, зокрема про їхнє любовне життя. Не дивно, що центральне місце цих пліток належить Тіні Кароль - уся країна співчувала її втраті і отриманню статусу “вдовиці”, а тому очікувано, що глядачі хочуть якомога швидше її з кимось “поженити”.

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: YouTube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: YouTube

Так народилася історія ДанТіни - ім'я, яке фанати дали гіпотетичному союзу Тіни Кароль і Дана Балана. Цьому союзу присвячую картини, фан-арт, а також про нього ведуть соцмережі, на яких публікують шматочки відео і фото.

Один із таких пабліків добув ще один доказ любові між співаками. На відео видно, що за лаштунками проєкту “Голос країни” Тіна з Даном тримаються за руки. При цьому Тіна весело регоче, немов маленька дівчинка. На ній красива сукня гірчичного кольору на тонких бретелях. Дан, як завжди, у чорному. Пара підходить до якоїсь дівчини - схоже, фанатки - і тиснуть їй руки, обіймають її. Після цього зірка бере Дана Балана і швиденько тікає далі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у фінальному випуску шоу "Танці з зірками" Дан Балан заспівав дуетом з молодою артисткою INDI. Знаменитість повідомив, що скоро фанати почують його новий хіт.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана показали докази роману між зірками.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан розповів про те, де був на карантині і як пережив непростий час.