Андрій Данилко, найбільш відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, став суддею шоу "Маска", що виходить на каналі "Україна". Його завдання — вгадувати, яка українська зірка ховається за сценічним образом.

Анонсом шоу, прем'єра якого запланована вже на 16 січня, поділилися на офіційній сторінці Вєрки Сердючки у соціальній мережі "Інстаграм".

Компанію Данилку складуть Настя Каменських, Оля Полякова и Дзидзьо. Їх задачею буде допомагати глядачам вгадати, хто ховається за масками.

Програма є адаптацією всесвітньовідомого шоу The Masked Singer, а її ведучим став Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У анонсі, розміщеному в соцмережі, можна розгледіти лише окремі моменти — костюми таємничих жаби, буйвола, троянди, риби та інших персонажів, під кожним з яких ховається якась знаменитість. "Ляшко!", "Іво Бобул", "Ван Дамм" — в якийсь момент припускають судді, гадаючи, ким є черговий учасник у чудернацькому вбранні.

Оригінально вдягнені й суддя Оля Полякова — її червона сукня немов живе своїм життям і розростаються гілочками вище плечей співачки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику