Молдавський співак і тренер "Голос країни" Дан Балан, якому приписують романтичні стосунки з Тіною Кароль, заспівав з підопічною з 10 сезону романтичну пісню.

"У вас теж мурашки по шкірі від цього виступу?💔 Нещодавно тренер #голоскраїни10 @danbalan заснував лейбл під назвою "Monarda Studios", куди увійшла його підопічна з 10 сезону " Голосу країни - співачка INDI @indi_edilbayeva . У фіналі шоу @tanci1plus1 творчий тандем презентував пісню під назвою"дихають про кохання". Переглядайте це зворушливе відео", - сказано в повідомленні.

Українці прийшли в захват від спільної зворушливої пісні Дана Балана зі співачкою INDI і написали їм безліч компліментів в коментарях. Хоча деяким композиція не сподобалася і вони назвали пісню нецікавою, а дівчину з нульовою чуттєвістю.

"Не зачепило..", "Індіра тут нецікава...кавері є навіть цікавіші,в неі гарний голос,але чуттєвості нуль...якщо так буде надалі, то", " у нас мурашок немає. Інші його пісні набагато краще. А ця не чіпляє.", "Дан реально класний тренер!", "супер"," ніякої позитивної реакції"," не погано,але не більше ніж"," успіхів їм великих в їх починаннях"," Надзвичайно красиво"," а як на мене,не шедевр, непогано,але не ВАУ", " чекаю кліп про маленького принца ,буде магія️️"," пісня космос", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншого.

Як повідомляв Знай.uа, Тіну Кароль зловили в обіймах Дана Балана, співачка голосно регоче і тікає.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль згадала всі образи на Катю Осадчу.