Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни. Їй вдалося на романтичному проекті знайти свою любов і зробити вибір серцем. І зараз вона у відносинах з Олександром Еллертом.

Мішина часто ділиться з шанувальниками своїми роздумами і кадрами з життя в Instgram. Цього разу вона вирішила торкнутися теми саморозвитку і сили волі. До посту вона додала красиве фото, де позує в образі чаклунки в оточенні палаючих свічок в довгій чорній сукні.

"Хлопці, я дійсно щиро вірю в те, що все починається з цієї навички. Сила волі-це як м'яз. Щоб вона у вас була видна і працювала, її потрібно качати! Багато хто запитував: а як змусити себе йти і робити, якщо не хочеться/не можеться?! Так в цьому і криється сакральний сенс, робити потрібно через не хочу! Всупереч слабкості і жалості до себе просто йти і робити", - стверджує дівчина.

Мішина пояснила, що найкращий спосіб розвинути навик – ставити собі цілі і досягати їх.

"Почніть з малого, наприклад на 21 день відмовитися від солодкого, прочитати книгу за тиждень, качати прес кожен день протягом двох тижнів. Це можуть бути абсолютно різні випробування для вас, важливо кожен раз брати і робити! Повірте, не тільки ваш скілл волі буде рости, але і гордість за себе, віра в себе і самооцінка! А я знаю, що це і є кити успіху: сила волі, віра в себе і системність!",- пише Мішина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого напуття Мішиної і зробили компліменти не тільки її розумним думкам, але і зовнішності. Виявилося, що ніякої магії немає і для успіху необхідна регулярна робота над собою.

"Так красиво", "Прекрасна", "Ксенія Мішина, Ксенія Мішина, співаю щоб ти почула", "Чарівна", "почну качати прес, і танцювати, невміло, але для душі...", "Неймовірна"," Може ви мали на увазі "коучем"а не "кочуємо".Вибачте", " плани-наше все!❤ А ще не забувайте мріяти, а то інакше, заради чого ось це все", "Ваше фото прикрасити, будь яку картину знаменитого художника", "Якщо ціль поставлена, віра в собі є і зусиль додати то це дуже крута суміш🔥 яка дає результат", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.