На 49-му році життя помер відомий український дизайнер одягу Сергій Єрмаков. Про це розповіла на своїй сторінці Facebook телеведуча і співачка Анжеліка Рудницька.

Також висловив співчуття і поділився новиною відомий співак Олександр Пономарьов в Instagram.

"Не стало Сергія Єрмакова - гарної людини і талановитої творчої особистості ! Царство Небесне ! Спочивай з миром ! !",- написав Пономарьов.

Поки що не відомо ніяких подробиць і причин смерті Єрмакова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сергій Єрмаков є культовим українським дизайнером, який одягав Світлану Лободу, Камалію, Дашу Астаф'єву, Надію Мейхер та інших відомих красунь України.

У сукні від Єрмакова Маша Єфросиніна закривала Євробачення - 2005 в Києві.

"Помер наш прекрасний, наш дивовижний, наш найталановитіший дизайнер Сергій Єрмаков, друг мій улюблений. 20 січня сонячним ранком, вибачте більше писати не можу занадто боляче", - написала Світлана Вольнова.

Свої співчуття висловили і прості українці в соціальних мережах.

"Царство небесне", " Царство Небесне. Світла Пам'ять", " а що сталося скажіть?", "Дуже шкода", " Світла пам'ять. Співчуваю близьким", - пишуть коментатори.

Сергій Єрмаков та Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Сергій Єрмаков та Олександр Пономарьов, фото: Instagram

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, львів'янин віддав Богу душу прямо на порозі церкви, мороз довів.

Як повідомляв Знай.uа, помер відомий ведучий легендарної програми.

Також Знай.uа писав, що помер геніальний сценарист всіма улюблених "Сімпсонів" і "Малкольм в центрі уваги" Девід Річардсон.