Арсен Мірзоян - відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, який зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими.

Він частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 40 тисяч чоловік, з якими він в черговий раз поділився результатами пробіжки. Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко в основному ділиться матеріалами про дружину, кожен раз зізнаючись їй у коханні.

Сьогодні, 6 лютого, він бігав навколо історичної місцевості та житлового Київського масиву Русанівка та Березняки. Всього він пробіг більше 11 кілометрів протягом години і 13 хвилин. Арсен Мірзоян також поділився бажанням повернутися на море, однак причину бажаного "втечі" з України артист все-таки не назвав.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Летючий голландець взяв курс на Соцмісто?)", "Ранкова пробіжка ?) ", "Ха, а хто ж не хоче? - Намалюй нам весну і красивий кораблик з вітрилами!!!👏 💪 ♥ ️ ", "Круто 🔥 на Русанівці багато варіантів малюнків вже набігав)", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)

Нагадаємо, брутальний Мірзоян проміняв гітару на байк. На першій Мірзоян позує на мотоциклі. Для фото він вибрав чорну футболку і штани такого ж кольору. Все це співак доповнив яскравим взуттям і брутальною шкіряною жилеткою.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко зрадила Арсену Мірзояну з чудовиськом

Знай.ua писав, красунчик Мірзоян відірвався після локдауна: теща Ніна Матвієнко зацінить