Про прихід Юлії Тимошенко в політику та її конфлікт із Павлом Лазаренком розповідає український історик і політолог Кость Бондаренко у програмі «Культ особистості».

«Вона заходила як прихильниця Лазаренка», - так коментує Бондаренко прихід Юлії Тимошенко у політику.

Із часом вона здобула свою групу прихильників і вже скоро партія «Громада» фактично поділилася на два крила – крило Тимошенко і крило Лазаренка. До кінця 1997 року між двома лідерами виник конфлікт.

Отож, прийшовши під крилом Лазаренка, Тимошенко зі своїми великими амбіціями швидко перестала бути другим номером.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чаювання на вулиці Банковій 1990 року стало поворотною подією у політичній кар‘єрі Юлії Тимошенко.

«Вона попила чай з Кучмою. Про це писали дуже багато газет. Вийшла з будинку на вулиці Банковій, 11, і буквально через кілька днів оголосила про те, що вона створює свій політичний проєкт “Батьківщина”», – розповідає Бондаренко.

Так закінчилося її перебування у партії «Громада» та почався новий етап – «Батьківщина». А вже наприкінці 1999 року ми бачимо Тимошенко на пості віце-прем‘єра при Ющенкові.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко з’явилася в новому сніговому образі.

Раніше Знай.uа повідомляв те, що зруйнувало політичну кар’єру Павла Лазаренка.