Стало відомо про те, що на Тернопільщині попрощаються з головою місцевого інституту. Багато років віддав цій роботі.

Таким чином повідомляється, що пішов з життя професор Кафедри економічного аналізу Тернопільської академії народного господарства та директор Інституту економіки управління Роман Федорович

Про сумний інцидент розповів Petro Fedorovych на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Мій декан, хороший товариш. Дуже щира людина. Земля Вам пухом, Роман Володимирович " - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Панахіда пройде в п'ятницю, о 19: 00.

Нагадаємо, що Федорович Роман Володимирович-кандидат економічних наук, професор, академік. Народився чоловік 1 січня 1947 року в селі Брошнів-Осада, в Івано-Франківській області.

У 1965 році закінчив середню школу, після служби в армії вступив у 1969 році до Київського інституту народного господарства (Тернопільський факультет) і в 1973 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна.