Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками розкішним кадром, позуючи в спокусливому образі. Так, артистка приміряла чорний міні-топ з глибоким декольте, блузу з "хижим" леопардовим принтом, шкіряну спідницю, доповнивши образ зачіскою із зібраним у високий хвіст волоссям, а також вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Красуня заінтригувала участю в новому шоу "Ліпсінк Батл", де крім Лесі візьмуть участь ще 35 зірок українського шоу-бізнесу, а ведучими проекту стали Потап і Тіна Кароль.

"Няв😍"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їхні думки розділилися: "Леся . Тобі рано ще носити леопардів.Це забарвлення називають останній шанс.", "найкраща🤩", "Мууррррр", "Моя Багіра😍❤️", " яка ж ви красива жінка❤️", " яка ви симпатична жінка!", "Ідеальна😍","Так і хочеться ляснути по попі".

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.