Соня Плакидюк, експертка СТМПУ й фотографка, завжди відверто відповідає на запитання, які їй ставлять фанати і підписники. Цього разу зірку запитали щодо схуднення, адже за останні місяці зіркова фотографка помітно зменшилася в об'ємах.

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Свою відповідь Соня розпочала з того, що вона підлікувала щитовидку, з якою в неї були проблеми. Цей момент важливий при розумінні шляху Плакидюк до схуднення.

Крім того, вона зізналася про секрети свого харчування: “Один з найефективніших методів схуднення: не їсти після 17:00 або вибрати інтервальне голодування. Але! Тільки після консультації з лікарем! Зараз я їм усе, але тільки до 17:00. І стежу, щоб у раціоні було достатньо білка і правильних жирів — це не стільки для фігури, а першою чергою, для шкіри та волосся”.

Соня Плакидюк, фото Новий канал
Соня Плакидюк, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Перенесіть вуглеводи на першу половину дня та максимально їх скоротіть. Також намагайтеся не перекушувати протягом дня, І відмовтеся від солодких напоїв", — додала Плакидюк.

Крім того, фотографка порадила хоча б годину гуляти кожного дня, це допоможе тримати тіло в тонусі.

Нагадаємо, що Плакидюк з "ТМПУ" виставила велику і соковиту, як у Кардашьян.

Як повідомляв портал Знай.иа, учасниця "Супер Топ-модель по-українськи" казашка Аміна Досинбаєва розповіла про свої плани на майбутнє.

Також Знай.uа писав, що переможниця "СТМПУ" Таня Брик хоче, як у Юлії Тимошенко.