Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустивши до Дня закоханих 14 лютого спільний трек "Полотенце", а тепер стала все частіше з'являтися на публіці і відвідувати різні світські заходи.

Так, артистка вирушила і на прем'єру нового кліпу 71-річного Михайла Поплавського на пісню "Далі буде", зробивши спільне селфі і з самим Михайлом Михайловичем в шкіряній куртці, і з іншими зірками. Красуня приміряла чорне облягаюче вбрання з глибоким декольте, демонструючи струнку фігуру, а також була рада знайомству з юними блогерами з Тор team house.

"Ось так почався у нас перший день весни🙌 🏽 🌸 🌸 🌸 тепло, душевно, надихаюче і весело 🌸 🌸 🌸

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

З презентації модного кліпу прекрасного @poplavskiy_michail 🔥 🔥 🔥 якого, виявляється, я знаю вже 21 рік 🙈 🤪

до речі, Михайло Михайлович тепер ще й топ-блогер в інсті і тіктоці💪 🏽 і від цього я в шоці)) треба теж почати частіше знімати:)

Також Я сьогодні несподівано познайомилася з командою @top_team_houze - шалено творчими, яскравими та харизматичними хлопцями ❤️

і я щаслива 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌 🏽 "