У Кривому Розі учениці 10-го класу побили свою однолітку, зняли те, що відбувається на відео і опублікували в мережі.

Увагу на інцидент звернув місцевий активіст Олексій Таймурзін в Facebook.

Відомо, що інцидент стався біля школи №15 в Металургійному районі Кривого Рогу, Дніпропетровська область. Група школярів опублікувала в мережі відео, на якому знущалися над своєю ровесницею.

Дівчата поставили постраждалу на коліна і змусили молити вибачення. Одна з нападників заявила, що не прощає і вдарила однолітку по обличчю. Після цього почалася словесна перепалка і вже групою Школярки почали бити дівчинку.

Що примітно, підлітки, які залишилися за кадром, ніяк не посприяли припиненню конфлікту. Лише коли справа дійшла до бійки, вони почали кричати:" Не чіпайте її", проте ніяких дій за цим не послідувало.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В поліція вже відреагували на подію. Правоохоронці заявили, що бійка сталася між ученицями 10-го класу через хлопця. Особи учасників конфлікту були встановлені співробітниками ювенальної превенції Криворізького районного управління поліції.

На даний момент поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 КК України (умисні легкі тілесні ушкодження).

Нагадаємо, що на Прикарпатті чоловік побив дитину через сніжки.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо про секс-скандал який стався в одній зі шкіл. Директор застукав викладачку з учнем.

Також Знай.uа писав, що нелюд побив двох янголят, мати знімала на відео: кидав головою об підлогу і штовхав ногами.