У Державній прикордонній службі розповіли коротку історію про справжню дружбу між кінологом-прикордонником і псом Тайсоном.

Детальніше про це пише пресслужба Держприкордонслужби України в Facebook.

Відомо, що кінологи та їхні вірні друзі є невід'ємною частиною служби на українському кордоні. Чотирилапі прикордонники допомагають своїм господарям Шукати незаконні вантажі і небезпечні речовини, на зразок мін або зброї.

Кінолог-прикордонник Оксана Бойко розповіла, що ніколи не сумнівалася з вибором професії. Вона з дитинства мріяла стати кінологом і їй вдалося реалізувати цю мрію в лавах Держприкордонслужби.

Кінолог Оксана Бойко: фото: facebook.com/DPSUkraine/
Кінолог Оксана Бойко: фото: facebook.com/DPSUkraine/

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Кінолог Оксана Бойко: фото: facebook.com/DPSUkraine/
Кінолог Оксана Бойко: фото: facebook.com/DPSUkraine/

"Стати кінологом було моєю мрією з дитинства. Мій батько теж був кінологом-прикордонником, і я завжди хотіла бути, як він", - розповіла Оксана.

У напарники собі дівчина вибрала німецьку вівчарку Тайсона. Зараз вони разом проходять навчання в Кінологічному навчальному центрі за напрямком"спеціальні собаки". Її чотирилапого друга навчать шукати вибухівку і зброю.

"Тайсон дуже працьовитий. Він завжди охоче йде на заняття 🐾. Для мене він не тільки вірний друг, але і надійний захисник", - каже прикордонниця.

Нагадаємо, що на Львівщині, у селі Гологори Золочівського району, пес притягнув додому людську ногу.

Як повідомляв портал Знай.uа, кішка зігріла своїм теплом немовляти, викинутого замерзати в підвалі: хвостата матуся.

Також Знай.uа писав, що на Тернопільщині службовий пес допоміг правоохоронцям затримати чоловіка, який пограбував магазин побутової техніки.