В одеській маршрутці пасажири помітили дивний поручень, який буквально ледве тримався.

Відповідний Відеоролик опублікував Telegram-канал "Одеса як вона є".

Українські маршрутки неодноразово ставали епіцентрами скандалів не тільки через постійні ДТП, а й через несправність транспорту. Українці раз у раз знаходять в маршрутках різні неполадки, тріщини та інші пошкодження, і дивуються, чому за такий транспорт вони повинні платити.

Цього разу схожа ситуація трапилася в Одесі. Там Уважний пасажир помітив поручень, який буквально тримався на доброму слові. Судячи з опублікованих кадрів, металева труба була слабо прикручена зверху, а знизу просто бовталася в дірі.

"Є тут автоексперти? Це регульовані поручні, або як називається? 😂 ",- написали під відео.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що крім жахливого поручня на відео можна помітити величезну тріщину в підлозі, яка невідомо до чого може привести.

Нагадаємо, що "червоні" Франківчани повстали проти режиму спецперевезень і показали Марцінківу забиті маршрутки. Франковсчани не задоволені роботою транспорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові легковик знесла стовп, який впав на маршрутку з людьми: "підрізали".

Також Знай.uа писав, що у Львові троє місцевих жителів видавали себе за контролерів аби не платити за проїзд у трамваї. Свої дії вони пояснили тим, що беруть участь в челленджі.