Лідер ЄС разом з Зеленським відвідали Донбас: "Це реальність, за яку соромно"

Президент Європейської Ради Шарль Мішель, який вперше відвідує Україну з візитом, разом з українським лідером Володимиром Зеленським побував на Донбасі.

Під час спільної пресконференції на лінії розмежування у місті Щастя президент Європейської Ради Шарль Мішель запевнив Зеленського, що ЄС збереже санкції проти Росії.

Володимир Зеленський та Шарль Мішель, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський та Шарль Мішель, фото president.gov.ua

Скасування ПДВ та скорочення чиновників: українці отримали новий план по боротьбі з бідністю

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Від українського президента Володимира Зеленського вимагають значно скоротити в державі кількість чиновників і терміново скасувати ПДВ (податок на додану вартість - ред.). Громадяни обурюються, що в той час, поки українці збирають копійки на комуналку, чиновники живуть на широку ногу, здираючи з простих людей "сім шкур".

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Пенсіонерам пояснили, як отримувати документи онлайн, без черг і зайвих контактів

Віднедавна українські пенсіонери та просто громадяни можуть користуватися електронними послугами Пенсійного фонду України. Нововведення дозволили українцям менше контактувати з іншими людьми через карантин і отримувати необхідні послуги, не виходячи з дому.

Пенсіонерка / скріншот з відео
Пенсіонерка / скріншот з відео

Українців саджатимуть на 8 років за "мінування" шкіл і лікарень – Верховна Рада затвердила новий Закон

Повідомлення про замінування торгівельних центрів і станцій метро у Києві вже практично стали звичними для сотень жителів столиці. Під "приціл" псевдомінерів потрапляли і будівля київської мерії, і Верховна Рада, і навіть синагога. При цьому, останнім часом хулігани "мінують" куди більший перелік установ – зокрема, і медзаклади.
Парламент затвердив в цілому законопроєкт щодо значного посилення покарань за подібні повідомлення.

"Мінування" КМДА - фото Знай.ua
"Мінування" КМДА - фото Знай.ua

Проста бабуся прославила український борщ на весь світ

У New York Times написали про бабусю Ольгу з Житомирщини, яка довела, що борщ - це українська страва і поділилась своїм секретом Поліського борщу.

Проста бабуся прославила український борщ на весь світ
Проста бабуся прославила український борщ на весь світ