Представники збройних формувань РФ закрили район провокацій на Донбасі для СММ ОБСЄ і не пропускали їх протягом 5 годин. Це було зроблено для створення фейкових новин про українських військових.

За даними пресцентру Операції об'єднаних сил, вранці 1 березня в період між 15:15 і 15:43 команда Місії зафіксувала 33 вибухи невизначеного походження орієнтовно за 2-5 км на захід, північний захід і північ.

"Продукування завідомо постановочних та неправдивих новин вже стало візитівкою ЗМІ збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей", - йдеться в публікації ООС в Facebook.

Потім патруль СММ ОБСЄ, не дочекавшись дозволу на перетин лінії розмежування, повернувся в окупований Донецьк. З боку бойовиків здійснювалося масове тиражування фейків щодо обстрілів населених пунктів Оленівка та Старомихайлівка.

ОБСЄ, скріншот: YouTube
ОБСЄ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЗСУ звинувачували в застосуванні мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Сфабрикована картинка руйнувань будівель і знеструмлення двох населених пунктів через попадання в електропідстанцію заполонила всі сайти і Telegram-канали підконтрольні окупаційній владі ОРДЛО.

"ЗСУ не мають жодного відношення до обстрілів та вибухів, про які твердять ЗМІ ОРДЛО", - зазначили в пресцентрі.

Нагадаємо, в Україні запропонували мобілізувати депутатів та резервістів в зону ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі ЗСУ знайшли схованку окупантів.

Також портал Знай.uа писав, що український військовий флот героїчно повернувся в рідну гавань з Криму.