Президент Володимир Зеленський в прямому ефірі вакцинувався від covid-19.

У віторок, 2 березня, під час робочої поїздки в зону проведення Операції Об’єднаних сил Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield, розробки Oxford/AstraZeneca. Про це глава держави написав у Твіттері.

"Вакцинувався проти COVID-19. Зробив це на передовій із нашими військовими як Верховний головнокомандувач, тією самою вакциною Oxford/AstraZeneca (Covishield) з Індії, яка першою була доставлена в Україну і отримана мільйонами людей у світі. Вакцина допоможе нам знову жити без обмежень", - зазначив Зеленський.

В Офісі президента розмістили відповідне відео та уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 в Сєвєродонецьку разом з військовими лікарями та захисниками, які виконують бойові завдання на передовій і вже проходять планову вакцинацію.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у листопаді 2020 року перехворів на коронавірус. Одночасно з ним хворобу переніс керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, Ляшко назвав побічні ефекти після вакцинації

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер ЄС разом з Зеленським відвідали Донбас

Також Знай.ua писав, стати в чергу на вакцинацію від covid-19 можна буде онлайн