Під час робочої поїздки в Луганську область президент Володимир Зеленський вакцинувався від коронавірусу. Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил у вівторок, 2 березня.

Глава держави зробив щеплення на території 59-го військового мобільного госпіталю разом з військовими лікарями і захисниками, які виконують бойові завдання на передовій і вже проходять планову вакцинацію.

військові, вакцинація, фото з Facebook
військові, вакцинація, фото з Facebook

Перед процедурою бажаючим робити щеплення провели медогляд, а також повідомили про можливий побічний ефект – підвищення температури. Зеленський зазначив, що вакцинація допоможе подолати пандемію і повернутися до звичайного способу життя.

Зеленський на Донбасі, фото з Facebook
Зеленський на Донбасі, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Я вважаю, що ця вакцина (Oxford/AstraZeneca (Covishield) якісна, вона одна з найкращих у світі. Побороти covid-19 лише засобами захисту остаточно неможливо. Вакцинуватися доведеться. Я вважаю, що вакцина – це реальний шлях повернення до нормального життя", - заявив президент.

Зеленський вакцинується, фото з Facebook
Зеленський вакцинується, фото з Facebook

Також Зеленський вшанував пам'ять медиків, які загинули, рятуючи життя українських військовослужбовців. Президент поклав квіти до пам'ятного знаку на честь загиблих.

Зеленський на Донбасі, фото з Facebook
Зеленський на Донбасі, фото з Facebook

Крім того, спільно з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем Володимир Зеленський здійснив відеовключення до Всеукраїнського форуму з контрольного пункту в'їзду/виїзду (КПВВ) "Щастя".

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив щеплення від covid-19.

Як повідомляв портал Знай.uа, Максим Степанов домовився з Індією про постачання вакцини від сovid-19.

Також портал Знай.uа писав, що у Дубаї з'явиться шматочок України, Зеленський поділився деталями.