Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 795 тисяч чоловік.

Зараз вона поділилася новиною про готовий курс самореалізації, який був створений в парі з мотиваційним оратором Валерією Ольховською.

Ксенія Мішина / скріншот з відео
Ксенія Мішина / скріншот з відео

Мішина зазначила, що відчуває неймовірне почуття вдячності до всесвіту через подібні речі, які дозволяють їй допомагати, розвиватися і розвивати. Однак перед ці вони проведуть пару безкоштовних ефірів, щоб поділитися думками про те, як знайти себе, свою улюблену справу, повірити в себе, позбутися негативних переконань щодо грошей і від страхів, а також реалізувати свій потенціал.

"Приєднатися до нас просто :в шапці профілю переходьте за посиланням в телеграм канал, натискайте підписатися, а вже ввечері о 19.00 за Києвом і о 20.00 за Мск Приходьте на вебінар! P. S. До речі, там же, на каналі є чек-лист причин, за якими у вас немає енергії! Забирайте і наповнюйтеся! Зустрінемося ввечері!❤", - написала Ксенія Мішина у підписі до публікації.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Эллерт "вирубався" в ліжку з Мішиною - на найцікавішому місці

Як повідомляв "Знай.ua", Холостячка Мішина з Еллертом похвалилися поповненням в сім'ї: "У нас з'явився..."

Знай.ua писав, "Нам за контрактом ще рік робити вигляд, що ми дружимо": учасник "Холостячки" розкрив правду про стосунки після проекту