Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 160 тисяч осіб, яких зараз 25-річна дівчина вирішила перевірити на знання фактів про неї. Вона виклала кілька опитувань в Stories. Вони стосуються улюбленого спорту, віку, місця її навчання, зростання і кольору очей.

У кожному з питань запропоновано чотири варіанти відповіді. Що стосується віку, вона виділила 18, 22, 25 і 28 років. Правильна ж відповідь-третя. Далі вона поцікавилася у шанувальників, чи знають вони, який у неї улюблений спорт - гойдалка, плавання, йога або розтяжка. І виявилося, що саме йога для неї більш привабливий вигляд.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories

Слідом йде питання про її навчання. Анна Заворотнюк виділила Москву в Росії, Лондон у Великобританії, Барселону в Іспанії і Нью-Йорк в США. Як виявилося, навчалася вона саме в Сполучених Штатах Америки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Який у мене зріст? 165, 170, 175, 180", - написала донька Анастасії в наступній Instagram Stories.

На фотографії вона постала сидячи верхи на коні, а ось правильна відповідь знову третій - 175 сантиметрів. І, наостанок, дівчина виклала чорно-білий знімок і запитала, який у неї колір очей - зелений, коричневий, блакитний або сірий.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму: "Набридли люди"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк у весняному образі перетворилася на " мою прекрасну няню": "Копія мами"

Знай.ua писав, чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов здався в дуже поганому стані: "Що-то здав зовсім"