Відома українська телеведуча, громадський діяч і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1,5 мільйонів чоловік, всілякими думками і фотографіями.

Зараз вона займається власним проектом "Iспит на відкритість" і вирішила поговорити про свою улюблену пору року з самого дитинства - весні. Єфросиніна зазначила, що саме навесні у неї відчуття нового життя, коли все пахне свіжістю і пробудженням.

"Дні народження Тимура і мій навесні, моїх близьких і рідних людей також... Отримання статусу посла оон, запуск бренду Mashsh, перший вихід іспиту, нові телепроекти - все траплялося навесні:) вважаю за краще думати, що весна просто відчуває мою любов... І сантиметри на талії, які так затишно жили під худі взимку 🙄 А ви в яку пору року відчуваєте своє пробудження?", - написала Маша Єфросиніна у підписі до публікації.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"🔥🔥🔥🔥 Hot look!!! Надихаєте", "Я теж люблю Весну😍🌿І 25 Травня, весняний день🍀Мій день народження🎉🎊", "Мій час - весна😍", "Я відчуваю пробудження у відпустці😂", "Ніжна дуже😍🔥", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Єфросиніна)
Коментарі, скріншот: Instagram (Єфросиніна)

Нагадаємо, Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "Мене ґвалтує батько"

Як повідомляв "Знай.ua", Люда Барбір "злила" спроби Єфросиніної вставити жінку у Барських: "У тебе ж*па"

Знай.ua писав, Машу Єфросиніну застали зненацька дуже відвертим питанням: "Моє обличчя, коли..."