Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих фото зі свіжих зйомок, позуючи в незвичайному образі. Так, артистка приміряла чорне облягаюче вбрання в сіточку з глибоким декольте, доповнивши його ніжним нюдовим макіяжем.

Фішкою образу стала зачіска Даші - об'ємні кучері замість довгого хвилястого волосся. Красуня не упустила можливості блиснути струнким тілом і пишними формами, сидячи на високій табуретці, інтригуючи численних шанувальників новим розіграшем власного бренду аксесуарів.

"Хочете конкурс?

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Визначилися з подарунками?
А то можу визначити))"

Варто відзначити, що раніше Даша Астаф'єва вже виставляла знімки в подібному образі, отримавши безліч компліментів від шанувальників:" Классс, сексі цукерка))😍 🔥 👏"," красуня😍"," Даааааа🔥", " Краса у плоті!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Сексі🔥 🔥 🔥", "відкрила валентинку🔥", "Даша - Краса наша😍", "шикарна".