Відома американська співачка Брітні Спірс, яка останні роки перебуває над опікою, нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 28 мільйонів чоловік, виставила кілька фотографій зі своїми синами.

39-річна виконавиця постала зі своїми дорослими дітьми-15 - річним Шоном і 14-річним Джейденом-в масках. Вони були народжені в період шлюбу з Кевіном Федерлайном, проте після розлучення батьків залишилися жити зі своїм батьком. Тоді як Брітні Спірс отримала 30% опіки над ними.

"Це безумство, як час летить .... Мої хлопчики тепер такі великі👩 👦 👦!!!! Я знаю... Я знаю... будь-якій мамі дуже важко, особливо мамі з хлопчиками бачити, як вони так швидко ростуть !!!! Мені дуже пощастило, тому що двоє моїх малюків такі джентльмени і такі добрі, і я, мабуть, зробила щось правильно 🙊 !!!!", - написала вона в публікації.

Брітні Спірс, скріншот: Instagram
Брітні Спірс, скріншот: Instagram

Далі вона виділила, що не публікувала їх фотографії протягом деякого часу, бо вони були у віці, коли існує бажання самовиражатися. При цьому зараз вони все ж дозволили їй викласти кілька знімків і Брітні Спірс перестала відчувати себе обділеною, Тому піде святкувати. Хоча, за її словами, круті мами цього не роблять, тому вона просто піде читати книгу.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нагадаємо, хлопець Брітні Спірс накинувся на батька коханої: "Повний м*дак"

Як повідомляв "Знай.ua", батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку: "Кожній потрібен злочинець"

Знай.ua писав, сестра Брітні Спірс розкрила сімейну таємницю про батька зірки: "Він погрожував"