Український виконавець і підкорювач жіночих сердець Олег Винник на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 950 тисяч осіб, поділився кліпом на пісню "На щастя" з українського фільму, що нещодавно вийшов, - "Скажене Весілля 3".

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями, а зараз все ж вирішив поцікавитися у своїх шанувальників, хто з них вже подивився цю картину. У самому кліпі беруть участь актори, які взяли участь у зйомках українського фільму. Вони приходять в кінотеатр з попкорном, по парам, щоб насолодитися переглядом стрічки.

"Всім на щастя. Хто вже подивився "Скажене Весілля 3" @crazywedding#_official?!", - написав він у підписі до публікації.

Ті, хто дивиться цей кліп, можуть спостерігати лише фрагменти, які періодично змінюються. Пісню ж виконують усіма відомі Потап, Позитив, Надія Мейхер і Юрій Горбунов, крім Олега Винника на сцені.

"Подивилися і в захваті 😍 🔥 насміялися😂", "Ваш голос тут найкращий!😍❤ ️", "Кліп просто супер з вашим виконанням цієї пісні просто афігеть просто, я чесно кажучи розплакалася, коли слухала цю пісню, ви супер. Люблю вас нескінченно♪", "Це дуже круто і пісня красива 🔥🔥🔥 (красиве кіно) 100%❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)
Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)

Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)
Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)

Нагадаємо, Горбунов, Потап і Винник потрапили на "Скажене весілля": "Ось це хитяра!"

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник спантеличив фанатів сумним фото і розповів про труднощі: "Чим далі, тим складніше"

Знай.ua писав, підкорювач "вовчиць" Винник змусив прихильниць прилипнути до екрану: "Ти дивишся?"