Популярна російська блогерка і телеведуча Настя Івлєєва частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 18 мільйонів чоловік.

Зараз, незадовго до Дня народження, яке Івлєєва святкуватиме 8 березня - їй виповниться 30 років, ювілей - вона несподівано виставила фотографії з відомим виконавцем Валерієм Меладзе. Точніше, з його копією, красиво оформленої на подушці.

"Одного разу @koval_now запитала мене, мовляв "брат, хочеш на др Меладзе?!" Я кажу "пффф, звичайно! ти ще питаєш!? Це моя мрія!🥺🤗💔" ........ Спасибі Юлька, саме так я собі цю зустріч і уявляла 😂 😂 😂 чудовий подарунок на 30 років ахахаххахахахаха", - написала Настя Івлєєва в підписі до публікації з декількома знімками з цією подушкою.

Настя Івлєєва, скріншот: Instagram
Настя Івлєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ось вона любов....😂 ", "Івлєєва розгульна😂 хлопців міняєш, як рукавички! Спочатку Леха, потім Карина, тепер Меладзе😎 😅", "Дакімакура з Меладзе це орррр🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣"," Меладзе ще рости😅", "Коли спиш з Меладзе😂", "Щось він занадто низький для тебе, не по зростанню вибрала😂", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Івлєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Івлєєва)

Нагадаємо, Ивлеева раптово розпухла і шокувала фанатів молодістю: "Кров з молоком"

Як повідомляв "Знай.ua", російські блогери почали рекламувати Тіну Кароль: "Скандал" може стати міжнародним

Знай.ua писав, Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті: "Виконає будь-яке бажання"