Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився свіжим кадром, примірявши бежевий анорак, білосніжну сорочку в смужку і темно-сині штани, загадково дивлячись вдалину. Так, артист поцікавився у численних шанувальників, чи знають вони якісь курси управління гнівом, адже Володимир зізнався, що досить запальний.

Виконавець видав, що коли точно впевнений у своїй правоті, починає переходити на підвищені тони, а коли його опонент зберігає спокій, Дантес одразу ж програє в очах оточуючих суперечку.

"Скажіть, а є курси управління гнівом?)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не знаю як ви, але я запальний. Найбільше мене засмучує в суперечках, навіть коли правий, починаю переходити на підвищені тони.

Але найстрашніше - коли опонент в цей момент зберігає спокій. Тоді в очах оточуючих я відразу програю суперечку. Але я поки вчуся сам контролювати, може у вас є якісь методи?"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.