Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився дуже незвичайними Сторіс, зробленими в їх з Надею новому заміському будинку. Так, артист ніби ненароком зробив селфі в дзеркалі величезної і світлої гардеробної дружини, поки позаду красувалися вішалки, суцільно набиті одягом і паперові пакети з магазинів.

Володимир залишився лише в джинсах, розстебнувши ремінь, і масивних черевиках, позичивши у Дорофєєвої бра білого кольору. При цьому виконавець засвітив численні татуювання на торсі і руках, пожартувавши, що жіноча спідня білизна - справжній тренд весни.

"Шо по трендам весни, мужики?)))"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

instagram.com/stories/vladimirdantes/

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес виставляв провокаційний кадр з абсолютно оголеною Надею Дорофєєвою, насолоджуючись відпочинком з коханою в одному зі спа-салонів на Балі, де подружжя зустріло Новий рік 2021. Так, пара ніжилася в масивному чані-ванній, суцільно всипаній пелюстками екзотичних квітів.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.