Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість повернувся з сонячного Майямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією та їхнім сином Леоном, а тепер вирішив підкорювати лід на ковзанці в одному зі столичних торгово-розважальних центрів.

Так, артист приміряв облягаючі штани, жакет-оверсайз і теплу шапку, танцюючи на ковзанах і посміхаючись на камеру. Влад пожартував, що зовсім не збирається брати участь в "Танцях на льоду", зате напевно чекає нового сезону "Танців з зірками".

"У "Танці на льоду" я не піду.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У танці - так, на льоду - ні🙄

неупалиславабогу"

Фолловери не пройшли повз: "я подумала що буде новий проект "Танці на льоду"😂 🙌", "це новий проект?", "😂 😮 😂боязно стрьомно", " 😂 😂 😂 майстер клас у Бузової, прости Господи!", "Владос Красавелло 🔥🔥🔥", "❤️❤️❤️👏👏👏👏😍😍😍😍Здоров'я Вам і благополуччя від щирого серця бажаю".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.