Днями стартував проект "Від пацанки до панянки" (Новий канал). Учениці Школи леді знайомилися один з одним. Хтось відразу запричив, а хтось мірявся кулаками. А це видовище не для чутливих, адже сталося відразу кілька бійок. Так дівчата з'ясовували, хто ж головний у зграї "пацанок".

"До реаліті можна ставитися по-різному, - говорить психологиня реаліті Наталія Борисова. - Критикувати, любити або обурюватися. Мовляв, що ви нам показуєте. Або ж чекати з нетерпінням нову серію. Я дуже хочу, щоб кожен глядач Нового каналу подивився на історії наших учениць зовсім з іншого боку. Не з боку благополучного життя, яку всі демонструють в соціальних мережах, а з боку іншої реальності. Де повно болю, сліз, залежностей, насильства і багато іншого".

Учениці Школи леді зіткнулися з труднощами, з якими їм самостійно вже не впоратися.

"Реаліті "Від пацанки до панянки" про те, що, як би там не сталося в житті, все можна виправити, – пояснює Наталія. - Про те, як при великому бажанні можна почати абсолютно нове життя, відмовившись від згубних звичок і оточення, яке тягне на дно. Про те, як можна навчитися прощати, любити і стати коханими".

Проект цікавий всім. Адже кожному з нас є над чим задуматися і що переглянути у своєму житті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"У кожній серії глядач буде стикатися зі своїми особистими больовими точками, - говорить психолог. - Головне, що всі робили правильні висновки для себе і отримували життєві уроки".

Раніше ми повідомляли, нерозділене кохання підштовхнуло Пацанку стрибнути з п'ятого поверху.

Як повідомляв "Знай.uа", пацанку привезли на проект на швидкій.

Також "Знай.uа" писав, що новий сезон" Від пацанки до панянки " почався з криміналу, влізли в пограбування в стилі 90-х з гопниками.