Популярна українська співачка Злата Огневич (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Цього разу дівчина зважилася показати те, що зазвичай залишається за кадром. Під час фотосесії в струмуючому тонкому платті Огневич ніжилася на ліжку, загравала з фотографом і гралася з пір'ям.

"Все, що залишається за кадром-моя улюблена частина знімального процесу 🎬 коли-небудь, я об'єднаю ці історії і випущу книгу! До речі, як вам така ідея? 📚 Вдячна чудовій команді дівчат, яким я довірилася, а вони-мені 🤍 надихалися навесні і хотіли створити щось особливе! To be continued....",- пише Злата.

Фанати прийшли в захват від такого незвичайного відео, адже співачка вперше показала те, що залишається за кадром. Шанувальникам сподобалося, як ніжиться і поводиться Злата під час роботи і відзначили, яка вона елегантна і ніжна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Ти виглядаєш ніжно вишукано звабливо💗💗💗", "Ідея супер, побільше вам таких чудових історій!", "Ніжна ласкава принцеса"," шикарне плаття і ноги міс Zlata Ognevich"," ніжна", " прекрасна люблю!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, зухвала Злата Огневич розкинула ноги без штанів.

Як повідомляв "Знай.uа", самотня улюблениця Ляшка Огневич зізналася, навіщо поводиться дивно на побаченнях.

Також "Знай.uа" писав, що Злата Огневич вирушила у "військовий тур" на Донбас, провела парашутистів до вертольота.