Небезпечний маніяк, який провів в ув'язненні 17 років за викрадення і зґвалтування двох дівчат, вийшов на свободу.

Житель Рязанської області 70-річний Віктор Мохов, відомий яккопинський маніяк", вийшов на свободу з колонії в Саратовській області. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Засуджений покинув колонію, де відбував покарання, рано вранці 3 березня та на поїзді відправився до місця проживання в Рязанську область. Там за ним повинні встановити нагляд на шість років, протягом яких Мохову заборонено відвідувати масові заходи, гуляти ночами та без дозволу виїжджати за межі Скопінського району. Також він повинен двічі на місяць відзначатися в поліції.

Згідно з характеристикою адміністрації колонії, Мохов на шлях виправлення так і не встав, вину в скоєних злочинах визнав частково, за час відбуття терміну характеризувався негативно.

У 2000 році Мохов викрав двох дівчат Катю і Лену, яким на той момент було 14 і 17 років відповідно. Він запропонував підвезти їх додому, коли дівчата повертались з міського свята в Рязані. По дорозі він запропонував дівчатам випити та підмішав в напій снодійне. Коли дівчата заснули, Мохов привіз їх до себе і затягнув в бункер, який маніяк заздалегідь вирив на своїй ділянці під гаражем.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гараж Мохова, фото з російських ЗМІ
Гараж Мохова, фото з російських ЗМІ

Наступні три з половиною роки школярки провели в бункері як секс-рабині. За непокору педофіл бив полонянок, позбавляв їх їжі, води та світла, розпилював у підвалі сльозогінний газ.

Одна зі школярок двічі народжувала від Мохова. Пологи проходили просто в підвалі, їх приймала інша дівчина за допомогою підручних засобів і підручника з акушерства. Дітей Мохов підкинув в під'їзди житлових будинків.

жертвы маньяка Екатерина Мартынова и Елена Самохина
жертвы маньяка Екатерина Мартынова и Елена Самохина

жертви маніяка Катерина Мартинова та Олена Самохіна
жертви маніяка Катерина Мартинова та Олена Самохіна

Навесні 2004 року Мохову здалося, що дівчата втратили волю до опору йому, і він став виводити їх на прогулянку. Під час однієї з них дівчині вдалося передати квартирантці Мохова записку, в якій вона описала всі подробиці свого ув'язнення. Через кілька днів Мохова затримали.

Одна з колишніх полонянок Мохова Катя зізналася в інтерв'ю, що хвилюється через звільнення маніяка.

"Не те що я боюся, але мені дивно, що мій мучитель, який позбавив мене 3,5 року нормального життя, скоро вийде на свободу і продовжить нормально жити", - розповіла вона.

Нагадаємо, небезпечний маніяк втік з в'язниці

Як повідомляв портал Знай.ua, серійний маніяк з Кривого Рогу ґвалтував і вбивав молодих дівчат

Також Знай.ua писав, спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували