Правоохоронці пояснили призначення елітного Porsche, який нещодавно був помічений на вулицях Києва з емблемами Національної поліції.

Відповідний пост з'явився на сторінці Національної поліції України в Instagram.

Кілька днів тому в Києві помітили елітний спорткар Porsche, який був оформлений в стилі патрульної поліції. Поява дорого автомобіля в рядах поліції сильно спантеличила українців по початку, проте на бічній частині автомобіля розташовувалася назва фільму "Нереальний коп", яке пояснило його початкове призначення.

Можливо, творці українського фільму використовували автомобіль для зйомок, або таким чином запустили рекламу на честь швидкої прем'єри "Нереального копа" в кінотеатрах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Втім, у Національній поліції вже прокоментували множинні запити українців з цього приводу.

"Ми самі не проти поповнити наш автопарк такою крутою автівкою. Але, на жаль, ця машинка знімалася в українській поліцейській комедії і передавати її в користування нам режисери й сценаристи не планують", - зазначено в повідомленні.

Думка українців в коментарях розділилися: деякі захоплювалися розкішним автомобілем і бажали поліцейським скоріше такий отримати, а інші заявили, що нашій поліції не можна довіряти такі дорогі машини.

Нагадаємо, що у центрі Харкова помітили Елітний спорткар за п'ять мільйонів. McLaren 570S" засвітився " на парковці одного з готелів міста.

Як повідомляв портал Знай.uа, на вулицях Харкова помітили Елітний спорткар Porsche 911 Turbo S Coupe.

Також Знай.uа писав, що у Києві будівельник викрав Porshe за допомогою евакуатора