Україна назавжди може залишитися на "зимовому" часі – Парламент проголосував "за"

Нинішнє переведення стрілок годинника на "зимовий час" з 24 на 25 жовтня може стати останнім в історії України. Проект Закону про обчислення часу в Україні № 4201 було прийнято за основу 3 березня в ході пленарного засідання парламенту.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Безкоштовні аналізи для українців: на що варто розраховувати громадянам після візиту до лікаря

В Україні починаючи з березня зміняться суми в платіжках за комуналку. За це українцям платити необхідно, проте є й інші послуги від держави. Зокрема, йтиметься про надання медичної допомоги. Стало відомо, які аналізи українці можуть здати безкоштовно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Проведення аналізів кадр з відео
Проведення аналізів кадр з відео

Посилення карантину в Україні: що заборонено в червоній, помаранчевій та жовтій зонах

З середи, 3 березня, в Україні згідно адаптивного карантину в червоній зоні опинилося кілька областей. МОЗ оновило показники захворюваності коронавірусною інфекцією по регіонах і стало відомо новий поділ на зони.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Судова "естафета" перейшла до Верховної Ради – Зеленський розповів про кардинальні зміни

Зустріч весни 2021 року позначилася гучною заявою президента України Володимира Зеленського про початок "судового перевороту". Суд в смартфоні та позбавлення від бюрократичних залишків минулого – не єдині зміни, які вже незабаром повинні побачити українці.

Зеленський на Донбасі, фото з Facebook
Зеленський на Донбасі, фото з Facebook

Мізерні аліменти раз на місяць: українкам розповіли, як законно змусити батьків платити більше

В Україні продовжує гостро стояти тема невиплачених аліментів. Також громадяни скаржаться, що грошей не вистачає навіть на найелементарніші речі для дітей. Матерям пояснили, чи можливо законним способом змусити батька дитини платити більше.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube