Українські зоозахисники звернулися до народних депутатів з проханням підтримати законопроект № 3563, який передбачає заборону перебування неповнолітніх дітей на полюванні.

У четвер, 4 березня, Верховна Рада повинна його розглянути. Про це повідомляє громадська організація зоозахисників "UAnimals" в соціальній мережі Facebook.

"Завтра Верховна Рада розглядатиме законопроєкт 3563 про заборону перебування дітей на полюванні. Ми мріємо про часи, коли вбивство заради розваги взагалі залишиться у минулому. Втім вже зараз можна і треба заборонити перебування дітей на полюванні. Жорстокість, що привітається з дитинства ні до чого доброго не приведе. Підтримують цю думку і експерти Національної психологічної асоціації. Ми закликаємо депутатів підтримати законопроєкт 3563 та заборонити присутність дітей на полюванні. Просимо максимально поширити!" - йдеться в публікації організації.

скріншот поста facebook.com/UAnimals.official/

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у Києві на Хрещатику фотографи продовжують знущатися над тваринами.

Як повідомляв портал Знай.uа, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримайтеся".

Також портал Знай.uа писав, що у Шевченківському районному суді Києва відбулося засідання у справі шкуродера-догхантера Олексія Святогора. За рішенням суду чоловік є невинним, а його заяви не можуть вважатися пропагандою жорстокого поводження.