Російська інстаблогерка Анна Заворотнюк, більш відома як донька онкохворої акторки, зірки сіткому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, пояснила, що означає улюблений колір для характеру людини.

Відповідну публікацію вона розмістила, авжеж, у сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, якщо у вас є улюблений колір, то можна слідувати за думкою доньки "няні".

На думку неназваного джерела Анни Заворонюк, любителі жовтого - спокійні та оптимістичні, а зеленого - носії надзвичайного інтелекту, які весь час прагнуть гармонії і саморозвитку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Червоний - колір активних, яскравих, відчайдушних осіб, а оранжевий - життєрадісних та ініціативних.

Instagram @anna_zavorotnyuk
Instagram @anna_zavorotnyuk

Блакитний Анна Заворотнюк асоціює з добротою і схильністю до науки, а синій - емоційністю, пунктуальністю та схильністю до чуттєвих насолод.

Instagram anna_zavorotnyuk
Instagram anna_zavorotnyuk

Любителі білого принципові і епатажні, а коричневого, навпаки, стримані.

"Для них збрехати - це піти проти себе. З готовністю відгукуються на прохання про допомогу і підтримку", - пишуть про тих, хто надає перевагу білому.

Instagram anna_zavorotnyuk
Instagram anna_zavorotnyuk

Варто зазначити, що така класифікація не містить за собою наукового підґрунтя і не здатна дати корисну чи вірогідну оцінку характеру.

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму: "Набридли люди"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк у весняному образі перетворилася на " мою прекрасну няню": "Копія мами"

Знай.ua писав, чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов здався в дуже поганому стані: "Що-то здав зовсім"