Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася серією розкішних архівних кадрів з фотосесії, на якій позувала топлес, лише в світлому береті на голові. Красуня прикривала оголені груди руками і довгим рудим волоссям, загадково дивлячись в кадр.

Жіночний образ Соня доповнила ніжним нюдовим макіяжем, злегка відкривши рот. Зірка пожартувала, що саме з такого ракурсу бачить всіх, хто нижче її, адже зріст довгоногої красуні - 180 сантиметрів. Також Плакидюк нещодавно злегка обрізала волосся, а тому запропонувала поностальгувати за її довгими косами всім, хто ще не звик до свіжого образу фотографині.

"Ранкове фото для тих, хто досi плаче в дiректi, що я відрізала волосся 🧜🏻‍♀️ або «як мене бачать всі, хто нижче за 180 см😅»

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

То колір чи чб?"

Фолловери не пройшли повз: "Морячка Соня😍", " ніби рекламна кампанія Жана Поля Готьє 😍", "❤️❤️❤️королівна", "тут неможливо обрати🔥", " кольорова супер🔥 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.