Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заінтригував численних шанувальників прем'єрою нової україномовної пісні "Мала танцюй", яку випустив 12 лютого. Так, артист здивував абсолютно новим образом, а також зізнався, що присвятив пісню всім дівчатам і жінкам.

Віталій останнім часом активно веде ще й акаунт у популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де вже встиг виставити коспрометуюче відео, гаряче танцюючи разом з виконавицею СолоХою. Зірки ніжно обіймалися один з одним, а в кінці ролика СолоХа, примірявши лише чорно-біле бікіні і топ з шипами на грудях, розвернулася і потрясла сідницями перед обличчям Козловського.

@vkozlovskiy

#малатанцюй #kozlovskiy #засвітанкомдень

♬ Мала, танцюй - Виталий Козловский

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фолловери Віталія не пройшли повз, відзначаючи, як сильно їм подобається нова пісня кумира, а ось на фан-сторінці СолоХи з тим же роликом справи йшли трохи інакше - шанувальники співачки розкритикували її за занадто відверті танці: "Крім жопи, більше нічого показати і зробити не може.", "Як трусити дупою більше ні на що не здатна", "до чого цей піар", "Мля,шо не пісня і Солохи шопа ..фууу".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.