Нікіта Добринін - український телеведучий і холостяк - погодився бути ведучим у російському шоу “Холостяк”. Добринін оголосив, що всіляко підтримуватиме Тіматі, російського репера-пропагандиста, який буде холостяком цього шоу.

Про це розповідає видання Вокруг.ТВ

Зйомки проєкту вже розпочалися в Дубаї. Добринін розповідає, що оскільки він пам’ятає наскільки складно емоційно і психологічно може бути на цьому проєкті, він буде максимально підтримувати Тіматі.

Прихильники Добриніна розкритикували зірку за його рішення вести телепередачу на сьомому році війни у країні-агресорі. Добринін на такі закиди відповідає, що він знімається у шоу про любов.

"Роль ведучого дуже відповідальна, і я як ніхто інший розумію, що потрібно робити в цьому шоу. Я знаю всі таємниці: як проходять зйомки, скільки на це витрачається часу і енергії, наскільки це психологічно складний проєкт. На першій вечірці у мене було цікаве внутрішнє відчуття: коли я виходив до дівчат, відчув те ж саме, що і на своїй першій церемонії троянд. У мене в той момент сталося дежавю, і мій настрій було абсолютно таким же, коли холостяком був я сам. Це дуже цікавий досвід бути і героєм проєкту, і його ведучим. У цьому проєкті я знаю все до дрібниць, знаю, як вчинити краще, що підказати холостяку, направити його в якихось моментах, як його підтримати, що вкрай важливо! Холостяку дуже потрібна підтримка на проєкті", - розповів Добринін.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram

Разом із тим, у цьому шоу про любов Добринін підтримуватиме саме Тіматі. Виконавця, який співає пісні на кшталт “Мой лучший друг - президент Путин”, і хизується дружбою з Кадировим - одіозним керівником Чечні. Окрім того, Тіматі вдруге кинув жінку, яка народила йому дитину. Його стосунки з матір’ю його сина завершилися за декілька тижнів до оголошення участі репера у “Холостяку”, тому незрозуміло якої любові Тіматі шукатиме на проєкті.

Особисте життя Добриніна і справді влаштувалося після шоу: він одружився на дівчині, яку обрав у фіналі, Даші Квітковій. Пара чекає на первістка.

Раніше ми повідомляли, Даша Квіткова поділилася постільною фантазією, Добринін ні при чому.

Як повідомляв "Знай.uа", Холостяк Добринін залишив вагітну квіткову і опинився один на один з монстрами.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін показав, як балує вагітну Дашу Квіткову: "Проводимо найкращі дні".